Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Marta86- ja tez rodzilam w Stavanger
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
limetka trzymamy kciuki mówi się że 2 tyg można przenosić ale ogólnie nie czekaj za długo i zgłoś się do lekarza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
limetka a czy ty masz już ustalony termin w razie czego na wywołanie porodu?? bo ja miałam, mój termin był na 11 czerwca a urodziłam 18, Jednak położna kazała mi się zgłosić na wywołanie porodu 20 czerwca gdyby nic się nie działo, wiesz lepiej nie przenosić maleństwa. miejmy nadzieję że już niedługo napiszesz że dzidzi się ,,urodziło''
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Limetka sądziłam że urodziłaś Kasiar wiem że rodziłaś w Stavanger codziennie czytam ten wątek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marta rezygnuj z tego szpitala i wybierz sie ze mna heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Heh

ja dziewczyny to Zuzie moge wlozyc do fotelika, puscic bajki i nie mam dziecka przez kilka godzin w dzien ( z przerwami na jedzenie i spanie) ale do godziny potrafi ogladac hehe

A ja coraz bardziej smutna i smutna za szybko mi zlecialo w srode juz wylatujemy i prawdopodobnie czeka mnie wyrwanie zeba pod narkoza w poniedzialek bo nie dziala zadne antybiotyki na stan zapalny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kasia przesłodka jest ta Twoja Zuzia i aniołek Ci sie trafił skoro taka grzeczna Limetka mówisz że sie uderzyłaś w brzusio??? ale juz ok tak??? A tutaj nie robia cesarki jak tyle dni po terminie???? ja tez juz myślałam że tulisz Maję a tu nadal nic życzę szybkiego rozwiązania:*:* trzymaj się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
baldeczek tu jest tak że jeśli sie pracowało legalnie co najmniej 6 miesiecy przed porodem to należy sie macierzyńskie papiery można składać od 26 tyg ciązy ale sa tu dziewczyny które juz to załatwiały więc na pewno poradza bo ja dopiero za miesiąc bede składać wszystkie papiery o macierzyńskie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Limetka ja jak bylam w ciazy (okolo 12 tyg.) jechalam autobusem i gwaltownie sie zatrzymal (zima) dostalam krwiaka a pozniej odkleila mi sie praktycznie cala kosmowka lekarze powiedzieli ze mala strasznie silna byla, a tu w NO to otworzyli oczy szeroko i mnie zapytali "jak Pani to zrobila ze nie doszlo do poronienia?" O_o
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Marzenie- co do Zuzi to na prawde wszyscy mowia ze nie mam dziecka, albo takie dzieci to mozna rodzic co roku hihi , nikogo sie nie boi, do kazdego sie smieje, u kazdego moze byc na rekach, a najbardziej lubi lekarzy (smiejemy sie z mezem ze moze dlatego ze tak dlugo w szpitalu byla) jak jej nie poloze spac do 19:30 to wtedy marudzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok